Γεν.Νοσ.Λάρισας
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ (Γραμματεία) : +30 2413 504 484
Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας Υπηρεσίες

Ενημέρωση Covid - 19

Διαγνωστικά Τεστ για Covid-19

  Το Διαγνωστικό Κέντρο για Covid-19 βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, πίσω από το φυλάκιο της εισόδου επί της οδού Τσακάλωφ.

  Το διαγνωστικό κέντρο πραγματοποιεί επαναληπτικά τεστ για όλους τους νοσηλευόμενους ασθενείς, που έχουν διαγνωστεί με Covid-19 και για όσους προσέρχονται στα επείγοντα ως ύποπτα κρούσματα.

  Για τον τρόπο που μπορείτε να κάνετε διαγνωστικό τεστ Covid-19 αλλά και για να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Λοιμώξεων του Νοσοκομείο στο 2413504304.

  Σε περίπτωση που επιθυμείτε βεβαίωση για το αποτέλεσμα ενός τεστ, ενημερώστε τους υπαλλήλους του Τμήματος Λοιμώξεων για την έκδοση του. Η εκτυπωμένη βεβαίωση θα πρέπει να φέρει στρογγυλή σφραγίδα από το Γραφείο Πρωτοκόλλου, που βρίσκεται στις Διοικητικές Υπηρεσίες.

Πρόσβαση συγγενών σε ασθενείς που νοσηλεύονται με Covid-19.

  Στους ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με Covid-19 και νοσηλεύονται στις ειδικά διαμορφωμένες κλινικές του Νοσοκομείου, δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.

  Οι συγγενείς των ασθενών έχουν την δυνατότητα να παραδώσουν στην κοινωνική υπηρεσία του Νοσοκομείου, τρόφιμα και ρουχισμό τα οποία στη συνέχεια θα μεταφερθούν στους ασθενείς. Κάθε μέρα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, οι Κοινωνικοί Λειτουργοί του Νοσοκομείου, από τις 12:00 μέχρι τις 13:30, θα βρίσκονται στην είσοδό των Εξωτερικών Ιατρείων επί της οδού Γεωργιάδου.

  Η ενημέρωση των συγγενών γίνεται από τους Ιατρούς μετά της 13:30, όταν θα έχει ολοκληρωθεί το επισκεπτήριο των Ιατρών στους θαλάμους των ασθενών.

  Για να πληροφορηθείτε για την κλινική, στην οποία βρίσκεται ο ασθενής, επικοινωνήστε με την Γραμματεία του Γραφείου Κίνησης στο 2413504326 ή με τη Γραμματεία των Επειγόντων στο 2413504484.